Jelen pivo novi sponzor Borca

Kompanija “Jelen pivo” je novi sponzor FK Borac sa kojim je potpisala ugovor na dvije plus jednu godinu. Stojan Malbašić, direktor velikana iz Platonove, zadovoljan je početkom saradnje sa Jelenom.
  • “Drago mi je što je Borac dogovorio saradnju sa kompanijom kao što je Jelen pivo. Nadam se da ćemo se tokom zajedničkog rada dobro slagati. U ovom slučaju, korist je obostrana, a mi ćemo jedan dio ulaganja usmjeriti i u našu omladinsku školu”, rekao je Malbašić.
Vladimi Rosić, regionalni trejd marketing menadžer kompanije Molson Coors za Bosnu i Hercegovinu parafirao je ugovor sa FK Borac.
  • “Kao što svi znamo, Jelen pivo je društveno odgovorna kompanija koja je sponzorstvima pomagala mnoge timove i sport u Republici Srpskoj. Nama je velika čast da počinjemo saradnju sa velikim klubom kakav je Borac. Ovo je korak na duge staze, saradnja će se odvijati u nekoliko faza. Ova saradnja nije samo sponzorski dio, ona uključuje i promociju grada Banja Luke. U narednom vremenu ćemo imati veliki broj promotivnih akcija i nagradnih igara u kojima ćemo se truditi da promovišemo Borac. Poruka i slogan naše buduće kampanje će biti Borac to smo svi”, rekao je Rosić.
Nezavisne

Comments

comments