Stojan Vranješ promijenio klub, ali ostaje u Poljskoj

Foto: Piast Gliwice
Banjalučanin potpisao jednoipogodišnji ugovor sa poljskim Plast Glivice.
Banjalučanin Stojan Vranješ, nakon nastupa u Lehiji iz Gdanjska i varšavskoj Legiji, ostaće u Poljskoj, ali će u narednih godinu i po nositi dres Plasta iz Glivica.

Novi klub povremenog bh. reprezentativca odlučio je da angažuje iskusnog, 30-godišnjeg igrača sredine terene koji bi trebalo da mu pomogne u borbi za opstanak u najjačoj poljskoj ligi.

“Imao sam i druge ponude, ali ne želim da pričam o tome. Volim Poljsku i želio sam da ostanem ovdje. Pjast je prvi tim koji me je kontaktirao i bio je najkonkretniji. Imamo iste ciljeve i drago mi je što ću igrati u ovom klubu”, poručio je u izjavi za sajt novog kluba.

Na pitanje koje su mu ambicije, Vranješ je odgovorio da ne želi ništa da obećava.

“Ne bih ništa da obećavam, ali znam sebe i uvijek ću davati svoj maksimum. Došao sam da pomognem timu u postizanju dobrih rezultata.”

Vranješ se u prethodnom periodu isticao sa velikim brojem golova i asistencija.

“Razgovaraću sa trenerom i vidjeću koju poziciju mi je namijenio. Mogu da igram bilo gdje u sredini. Najvažnije mi je da se dobro spremim. Imao sam problema s povredom i šteta je što nisam igrao na višem nivou. Ali, ne želim da se vraćam na ono što je bilo. Sada sam u Plastu i ovo je novo poglavlje u mojoj karijeri”, poručio je banjalučki internacionalac, koji je u posljednje vrijeme bio član druge postave Legije.

 

Mondo

Comments

comments