Nektar FreshWave festival: Još veći i bolji 2017!

Nektar FreshWave festival: Još veći i bolji 2017!

Nektar FreshWave festival biće održan 10., 11. i 12. avgusta 2017. u Banjaluci na tvrđavi Kastel. Izvođači će nastupiti na tri festivalske bine: Main Stage, rezervisan za najveće zvijezde festivala; Energy Stage koji će okupiti najveće regionalne zvijezde elektronske underground scene i Massive Stage na kojem će nastupiti hip-hop i drum&bass izvođači.

Residenti festivala su i ove godine DJ Mladen Tomić, Nebs Jack, DJ Joma Maja i Woodie, koji su ujedno i promoteri festivala. Preko četrdeset izvođača predstaviće se na ove tri festivalske bine u tri festivalska dana šestog  izdanja  Nektar FreshWave festivala.

Promotivna kampanja festivala će se realizovati u ukupno pet zemalja (BiH, Srbija, Hrvatska, Slovenija, Italija) putem više od pedeset medijskih partnera festivala. Kada je riječ o kampanji u BiH novina je novo lice u PR timu. Bivša učesnica X Factora, pasionirana ljubiteljka elektronske muzike i student žurnalistike Milica Lojić, novi je portparol festivala.

Tim povodom šef PR tima festivala Danijel Dakić rekao je: ‘Milica je novi član našeg PR tima i portparol festivala, što nam je veliko zadovoljstvo jer je riječ o regionalno prepoznatljivom licu i velikom fanu elektronske muzike, koja je ujedno i student žurnalistike pa smatram da upravo taj spoj može itekako da pomogne da se festival promoviše na najbolji i najefikasniji način, a sa ciljem da okupimo rekordan broj posjetilaca naredne godine’.

Mladen Tomić, DJ, producent i rezident festivala otkrio je da ćemo naredne godine na Kastelu slušati velika imena svjetske elektronske scene.

“Još je rano da otkrivamo detalje, ali sigurno je da ćemo imati poznate goste i da će naredni FreshWave biti još veći i bolji”, kazao je Tomić.

Glavni partner predstojeće kampanje, a i šestog izdanja festivala je Banjalučka pivara, a PR menadžer Banjalučke pivare Milka Stanivuković povodom početka promotivne kampanje rekla je:

‘Veoma smo ponosni na ovu saradnju i sa velikim zadovoljstvom nastavljamo spoj dva banjalučka brenda, Nektar piva sa dugodišnjom tradicijom i kvalitetom sa najboljim festivalom elektronske muzike u RS i BiH, a i u cijelom regionu. Prošle godine smo kao jedan od dugoročnih ciljeva postavili da ovaj festival bude najbolji u RS i BiH, a nagrada Ambasador za najbolji festival elektronske muzike je dokaz da smo taj cilj ostvarili mnogo ranije nego što smo mislili. Mi želimo da damo doprinos  razvoju urbane kulture u lokalnoj zajednici u kojoj živimo i to će i dalje biti jedno od strateških opredjeljenja društveno odgovornog djelovanja naše kompanije.’

Partner festivala i ove godine je kompanija m:tel. Portparol ove kompanije Milica Stojaković povodom nastavka saradnje rekla je: ”Ponosni smo što smo ove godine postali partneri FreshWave festivala jer na taj način podržavamo promociju urbane kulture. Nastojaćemo da kroz ovo partnerstvo i saradnju opravdamo značajno priznanje koje je FreshWave nedavno dobio, a koje s pravom treba svima da nam bude podsticaj i motiv za uspješan rad i uspješnu saradnju u budućnosti.  ”

Podsjećamo da je Nektar FreshWave zahvaljujući glasovima publike u regionu prije nekoliko dana proglašen najboljim regionalnim festivalom elektronske muzike na dodjeli Ambasador nagrada, koje dodjeljuje najuticajniji regionalni portal u sferi elektronske muzike Klubskascena.hr u žestokoj konkurenciji koju su činili EXIT festival, SeaDance festival, Eco festival i Lovefest.

 

Mondo

Comments

comments