DODIK NA CRNOJ LISTI SAD I EU! U Vašingtonu i Briselu spremaju osvetu zbog referenduma u Srpskoj!

reuters

Američki i evrounijatski moćnici spremaju strašnu osvetu predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku!

Bjesni zbog održavanja referenduma na kom je 99,81 odsto građana RS glasalo za to da 9. januar ostane Dan republike, zapadni vladari su odlučili da politički likvidiraju Dodika, tvrde odlično obavešteni diplomatski izvori.

U Briselu i Vašingtonu, kako piše “Informer”, već je dogovoreno da se Dodik stavi na crnu listu, da mu se zabrani ulazak u EU i SAD i zamrzne imovina zbog optužbi za navodnu korupciju!

Urušavanje Srpske

Prvi korak u kažnjavanju predsjednika RS načinjen je već juče. Tužilaštvo BiH, po nalogu Brisela, formiralo je predmet “referendum”, a Milorad Dodik je pozvan na saslušanje, i to u svojstvu osumnjičenog!

Predsjednik RS zvanično se sumnjiči za “protivustavno organizovanje referenduma” i pijreti mu čak pet godina robije!?! Takođe, američki Stejt department zvanično je sinoć saopštio da će Dodik i njegovi saradnici morati da snose posljedice zbog “nezakonitog referenduma u RS”!?!

Kriminalizacija Dodika samo je početak procesa u kome će pokušati da ukinu Republiku Srpsku.

Da je operacija “političke likvidacije Dodika” već počela, potvrdio je juče i portparol Tužilaštva BiH Boris Grubišić, koji je rekao da je lider RS osumnjičen u predmetu u vezi sa kršenjem odluke Ustavnog suda BiH o zabrani referenduma.

 

Informer

Comments

comments