Banjalučanki titula “Miss earth BiH”

Djevojke iz Banjaluke još jednom su opravdale epitet “najljepših”. U prilog tome govori podatak da je upravo Ivana Perišić iz Banjaluke ponijela titulu “Miss earth BiH”.

Presudni su bili ljepota, talenat i stav, a Ivana je na finalnoj večeri održanoj u četvrtak uveče u studiju u Sarajevu, pokazala da posjeduje svo troje.

Oduševila je žiri, zahvaljujući čemu je i proglašena najljepšom, mada na sve ono što ova mlada studentica banjalučkog Medicinskog fakulteta posjeduje nisu ostali ravnodušni ni prisutni.

Pobjednici takmičenja u ljepoti krunu je predala prošlogodišnja “Miss earth BiH”, Adna Obradović.

“Prije godinu dana postala sam “Miss earth BiH”. Godina dana sa ovom titulom bila je jedno nevjerovatno i predivno iskustvo u mom zivotu”, navela je doskorašnja misica.

“Velika mi je čast što sam imala priliku predstavljati Bosnu i Hercegovinu na svjetskom takmičenju jednog od najprestižnijih izbora ljepote u svijetu. Veliko hvala direkciji izbora “Miss earth BiH” na ovoj prilici. Puno sreće želim svim našim lepim finalisticama. Jedva čekam da vidim koja će od njih postati “Miss earth BiH 2016”, a ja ću uvijek biti vaša “Miss earth BiH 2015””, objavila je Adna ranije na svom Fejsbuk profilu.

Nakon nekoliko održanih predizbora po gradovima BiH u finalnoj večeri u Sarajevu se u četvrtak uveče našlo 16 djevojaka koje su se borile za titulu najljepše.

 

Blic

Comments

comments