Pretučeni Banjalučanin i ranije bio u sličnim problemima

Dvadesetpetogodišnji Banjalučanin, Davor Malić, otet je sinoć oko 23 časa u naselju Obilićevo. Sat kasnije, kako saznaje ATV, pronađen je pretučen i potpuno go na Starčevici. Policija traga za dva napadača koje sumnjiči da su oteli i premlatili Malića, a zatim ga automobilom prevezli u drugo naselje.

Pretučeni mladić pronađen je ovdje, u Tuzlanskoj ulici na vrhu Starčevice, negdje oko ponoći. Sat i po vremena kasnije, prevezen je u UKC sa povredama glave i donje vilice.

Zdravstveno stanje pretučenog mladića za sada je stabilno, poručuju iz bolnice. Mještani Tuzlanske ulice nisu htjeli pred kamere. Kažu, sinoć nisu ništa čuli. Slučaj je proslijeđen banjalučkom Okružnom tužilaštvu.

“Uviđaj je obavio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, Dalibor Vrećo, Zajedno sa policijskim službenicima CJB Banja Luka. Dežurni tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na otkrivanju počinilaca”, rekla je Maja Đaković Vidović iz Okružnog tužilaštva Banjaluka.

Kako ATV saznaje, prije osam godina Malić je bio u sličnim problemima. Prijavio je pokušaj otmice, a odranije je poznat policiji po raznim krivičnim djelima. Prošle godine, uhapšen je zbog sumnje da je podmetnuo požar u kome je izgorio automobil, a prije nekoliko godina završio je u pritvoru zbog prodaje narkotika.

Vezani tekst: Pretučeni mladić zadobio ozbiljnu povredu mozga i prelom donje vilice

ATV

Comments

comments