Nestalo dvoje djece, policija moli za pomoć

Policija traga za dvoje djece iz Petrova, učenicima sedmog razreda lokalne osnovne škole.

Policijskoj stanici Petrovo, 25.10.2016. godine oko 07,30 časova prijavljeno je da se 24.10.2016. godine u poslijepodnevnim časovima od kuće udaljio dvanaestogodišnji Stefan Rajčić iz Petrova i da se od tada nije vraćao kući.

Policijski službenici Policijske stanice Petrovo došli su do saznanja da se u isto vrijeme od kuće udaljila dvanaestogodišnja Milica Milivojević iz Petrova.

Dječak je visine oko 160 cm, sitnije tjelesne građe, smeđe boje kose, kratko ošišan, koji je na sebi imao gornji dio trenerke zelene boje, maskirne pantalone i patike.

Djevojčica je visine oko 155 cm, srednje tjelesne građe, smeđe ravne duge kose, koja je na sebi imala zelenu majicu, helanke i patike roze boje.

O navedenoj prijavi i prikupljenim saznanjima obavješten je tužilac za maloljetnike Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji je naložio preduzimanje potrebnih mjera i radnji u cilju pronalaska nestalih lica.

Pretragu terena vrše policijski službenici Policijske stanice Petrovo, Jedinica za podršku CJB Doboj sa psom tragačem, pripadnici Civilne zaštite Petrovo, pripadnici Vatrogasne jedinice Perovo i mještani.

Policijski službenici Centra javne bezbjednosti Doboj izvršili su blokadu svih putnih pravaca na kojim se može očekivati kretanje nestalih lica.

Pozivamo građane, da ukoliko imaju bilo kakva saznanja ili primjete dječaka i djevojčicu za kojim se traga, obavijeste najbližu policijsku stanicu pozivom na besplatan telefonski  broj  122.

 

Frend.ba

Comments

comments