ISPOVIJEST MAJKE UBICE BANJALUČKOG FOTOGRAFA „Mujčinović je bio diler koji je tukao moju ćerku“

Ubijeni Aleksandar Mujčinović zvani Aki bio je okorijeli diler koji je maltretirao i tukao moju ćerku.

Rekla je ovo u ispovijesti za „EuroBlic“ Dragana Parizanović, majka Kristine Jovković, koja je u petak uveče u Banjaluci ubila Mujčinovića.

Ona kaže da je njena ćerka ovisnik i da je dva puta bila na liječenju, ali da je sa Mujčinovićem ostajala jer se bojala da će nauditi njenoj porodici ako ode.

-Moja Krisitna nije nevinašce, svijesna sam šta je uradila. U potpunosti vjerujem u njenu priču da je to uradila u samoodbrani, a sigurna sam da u to vjeruju svi koji su poznavali Mujčinovića. Riječ je o veoma opasnom čovjeku, koji je moju ćerku tukao, maltretirao i nagovarao da se drogira – kaže Parizanovićeva.

Prema njenim riječima ćerku je ranije odvela u Italiju u jednu komunu gdje se izliječila od droge, ali je problem nastao kad se vratila u Banjaluku.

-U aprilu ove godine bila je i na detoksikaciji na Klinici za psihijatriju u Banjaluci. Jednom sam vidjela Mujčinovića kako dolazi i kako Kristini daje trodone kroz prozor, tada sam ga napala i prijetila – ispričala je Parizanovićeva.

Ona ističe da joj se ćerka bila izliječila, našla posao i novog momka za kojeg se ubrzo i vjerila, ali da je tada Mujčinović počeo da je proganja.

-Bio je opsjednut sa njom. Prvo joj je hakovao telefon zatim je pratio i prijetio. Meni je govorio da će mog muža samlijeti komad po komad. Kada nekom ko je ovisnik pokazujete drogu on veoma lako poklekne i tako je bilo i sa Kristinom. Raskinula je vjeridbu i 22. oktobra prešla da živi kod njega u stanu koji je iznajmljivao – kaže Parizanovićeva.

Dan pred ubistvo ističe da su bile na kafi i da joj je tada Kristina rekla da ne može više tako živjeti i da joj je potrebno liječenje.

– U nedelju me zvala da dođem kod nje i kada sam stigla ostala sam šokirana. Stvari su bile razbacane po sobi i vidjelo se kako su se borili. Rekla mi je da joj je prvo dao LSD ili trodon, a zatim kuvanu rakiju. To je bomba za mozak, ona je izgubila svijest i on je pokušao imati seksualni odnos sa njom – pojašnjava Parizanovićeva.

Ona kaže da njena ćerka nije bježala, niti pokušala sakriti ubistvo, već je dva dana samo sjedila na stolici i gledala šta je uradila.

Parizanovićeva je pokazala i poruke koje joj je ćerka slala, a u jednoj piše da se sa Akijem ganjala noževima i da što prije mora otići. U drugoj poruci piše da ako se ne javi za pola sata da pošalju policiju u Solunsku ulicu.

Pritvor

Okružni sud u Banjaluci odredio je jednomjesečni pritvor Kristini Jovković zbog ubistva Aleksandra Mujčinovića.

Pritvor je određen zbog opasnosti od bjekstva osumnjičene, te da bi mogla saktriti tragove i ometati krivični postupak.

 

EuroBlic

 

Comments

comments