Drama u Banjaluci: Odložena deložacija Milivoja Glišića

Uz prisustvo velikog broja policajaca jutros pokušana deložacija Milivoja Glišića, vlasnika FK Džaja. Kako javlja izvještač MONDA, deložacija je odgođena, a u Vrbanji, gdje se i nalazi sporni objekat, prije toga se odvijala prava drama.

Naime, na dolazak policajaca i sudskog izvršioca ukućani su reagovali burno, psovkama i prijetnjema, tvrdeći da imaju sve legalne papire, a prema nezvaničnim saznanjima čak su  prijetili i da će se dići u vazduh!

kuca2

Nakon toga je prema kući upućen kombi Jedinice za podršku (JZP) i kola hitne pomoći.

Ipak, u međuvremenu je donešena odluka da se deložacija odgodi, a pa policija trenutno napušta stadion, javlja izvještač MONDA sa lica mjesta.

Podsjećamo, FK Jedinstvo presudom Vrhovnog suda dobilo je spor, a danas je trebalo da uđe u posjed, uz pomoć policije. Prošle godine trebala je biti deložacija, ali nije izvršena.

Dok su u “Jedinstvu” isticali da su iscrpljeni svi pravni lijekovi i da je odavno bilo vrijeme da se vrate na svoj posjed, u “Džaji” su tvrdili su da su žrtve korupcije i kriminala.

dado-glisic1

Jedan od sinova Milivoja je Dado Glišić, poznati pop pjevač, koji je prošle godine upozoravao da iz opreznosti “spava sa pištoljem”.

 

Comments

comments