Banjaluka: Starac umro u autobusu

Prava drama odigrala se preksinoć na liniji broj „9“ u banjalučkom naselju Karanovac, kada je u autobusu pronađeno beživotno telo penzionera, Meaza Bojića (80) iz Banjaluke.

Vozač autobusa „Pavlović tursa“ Miljan D. tokom vožnje je primjetio da jedan od putnika nikako ne izlazi napolje, a zabrinutost je kulminirala kada je starac nepomično sjedio i na posljednjoj autobuskoj stanici. Vozač je ne znajući da li starac spava ili ne, otišao do nepoznatog čovjeka kako bi provjerio o čemu se radi.

Ubrzo je utvrdio da starac ne daje znake života, nakon čega je obaviještena policija.

“Ovo je drugi slučaj u proteklom periodu da u banjalučkim autobusima umiru penzioneri. Prije nekoliko dana ista sudbina zadesila je nesretnu ženu koja je umrla nakon infarkta”, ispričao je izvor „EuroBlica“ blizak policiji.

Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka, izjavila je juče za „EuroBlic“ da je policija o beživotnom tijelu starca obaviještena oko 20.20 časova kada je vozač autobusa pozvao dežurnu operativnu službu.

“U prijavi je navedeno da je na posljednjoj stanici linije „9“ u banjalučkom naselju Karanovac u autobusu pronađeno beživotno tijelo starijeg muškarca”, objasnila je Markanovićeva.

Nakon uviđaja utvrđeno je da na tijelu starca nema tragova nasilja, te da je preminuo prirodnom smrću, odnosno nakon srčanog udara.