Banjaluka: Kod navijača pronađena droga

Na fubalskoj utakmici između “Krupe” i “Zrinjskog”, koja je odigrana u subotu u Krupi na Vrbasu kod Banjaluke, policija je kod trojice navijača mostarskog kluba pronašla manju količinu droge, te teleskopsku palicu i dvije baklje.

“Nezavisne” nezvanično saznaju da su u pitanju Ivan Tica (26), Mijo Sprečkić (24) i Tomislav Ivanković (23), svi iz Mostara.

“Policajci su kod dva lica pronašli i oduzeli ukupno 6,7 grama bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu ‘spid’, 1,5 grama bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain i 1,18 grama zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuana.

Takođe, kod jednog lica pronađeni su teleskopska palica i dvije baklje”, saopšteno je iz policije. Po riječima Marije Markanović, portparola CJB Banjaluka, policajci su izuzeli pomenute predmete.

“Lica su lišena slobode i ispitana na okolnosti njihovog posjedovanja”, navela je Markanovićeva. Nakon ispitivanja i utvrđenog činjeničnog stanja lica su otpuštena na slobodu, a policijski službenici će u narednom periodu dostaviti izvještaj nadležnim organima.

 

Nezavisne