Nektar pivo ponovo u Italiji

Banjalučka pivara je, nakon tri godine pauze, ponovo počela da izvozi svoj najpoznatiji brend Nektar pivo u Italiju.

Ovaj iskorak u poslovanju se prvenstveno desio zahvaljujući velikom interesovanju ljubitelja Nektar piva koji žive u Italiji, kao i uspješnim sklapanjem ugovora sa novim distributerom PAROVEL GROUP.

Promovisanje ovog svog poslovnog poteza Banjalučka pivara je ozvaničila i sponzorisanjem poznate jedriličarske regate Barcolana 48, koja se održala od 30. septembra do 9. oktobra.

U Banjalučkoj pivari ne kriju zadovoljstvo što ponovo izvoze u Italiju i što su u prilici da podrže velike manifestacije koje se tamo održavaju: “ Mnogo smo radili na razvoju naših izvoznih potencijala i proširenju tržišta, u skladu sa zahtjevima i željama naših potrošača.

Srećni smo što su naši napori urodili plodom jer se uz pomoć odlične saradnje sa novim distributerima Nektar pivo ponovo našlo u Italiji.

Posebna čast nam je što smo bili u prilici da podržimo spektakularan događaj kao što je Barcolana 48,” poručili su iz Banjalučke pivare.

Jedriličarska regata Barcolana je događaj koji se organizuje počev od 1969. godine i predstavlja najmasovniju regatu na Mediteranu. Tome u prilog govori podatak o broju od 25.000 jedriličara, članova posada koji su se našli na regatnom polju ukupne dužine 16 nautičkih milja.

barcolana-3

Cjelokupan događaj prati više od 250.000 gledalaca. Ovaj spektakularni događaj se održava svake godine u drugoj nedjelji oktobra, a tokom deset dana održavanja smjenjuju se događaji koji prethode nedjeljnoj regati koja se održava u Trstu.

Uno radio

Comments

comments