Banjaluka: Otvoren Qlab Coworking prostor

Prateći globalne trendove i razvoj tržista, gdje se u posljednjih 10 godina razvio novi koncept rada – coworking, koji je danas prerastao u svojevrsni pokret sa više od tri milliona ljudi i više od 3.000 coworking prostora, juče je i u Banjaluci, u Ulici “Petra Preradovića 12”, otvoren Qlab Coworking prostor.

Nastao je idejom strastvenih freelancera koji su u tom svijetu više od 10 godina, i zamišljen je kao okruženje gdje se sastaju profesionalci koji gaje ljubav prema onome što rade, žele da pomijeraju granice rada, te stiču poznanstva koja mogu koristiti u karijeri za nove, uzbudljive projekte i konstantno usavršavanje.

Da je Banjalučanima stalo do svjetskih trendova, govori i činjenica da se na otvaranju, pored freelancera iz inostranstva, našao i veliki broj zainteresovanih domaćih stručnjaka.

Prostor podrazumijeva savremeno radno okruženje sa brzom internet konekcijom, skype prostorijama, salom sa sastanke, kuhinjom, besplatnim parkingom i play zonom koja suži za zabavu tokom predaha od posla.

Qlab Coworking

Prostorije Qlab-a su otvorene od ponedjeljka do petka od 8 do 22 časa, a dio ovog pokreta i savremenog radnog okruženja možete postati za samo 150 KM na mjesečnom nivou, cijena za 7 dana je 50 KM (s tim da ove cijene ne uključuju salu za sastanke).

Qlab tim vas poziva da iskoristite besplatnu jednu radnu sedmicu koju dobijate na poklon za prvi dolazak kako biste provjerili da li vam odgovara ambijent, radno okruženje i uopšte coworking atmosfera.

Za više informacija možete posjetiti i sajt Qlab-a www.qlab.space

 

PressRS

Comments

comments