Banjaluka: Rođeno 18 beba!

Na Ginekološko – akušerskoj klinici rođeno je 18 beba: deset djevojčica i osam dječaka.

 

Pročitajte i ostale servisne informacije …

Služba hitne pomoći – pregledano je 85 pacijenata i obavljeno 13 kućnih posjeta.

Vatrogasna jedinica – tri intervencije.

Elektrokrajina – snabdijevanje grada električnom energijom jutros je uredno, a zbog izvođenja planiranih radova na elektroenergetskim objektima danas će bez električne energije biti:

  • od 08,00 do 17,00 časova – dijelovi naselja: Kremenovići, Tamburići, Mirnići, Pervan, Borkovići i Slavićka;
  • od 08,30 do 15,00 časova – dijelovi naselja: Karanovac i Ljubačevo;
  • od 09,00 do 11,00 časova – dio naselja Debeljaci i dio Ulice Miloša Obilića;
  • od 09,00 do 13,00 časova – dijelovi ulica: Srednjobosanske, Kralja Petra II Karađorđevića, Milana Radmana, Radoslava Lakića, Ravnogorske i Dragiše Vasića, te dio naselja Lauš;
  • od 11,00 do 13,00 časova – dijelovi ulica: Petra Velikog, Sestara Levi, Vjenceslava Novaka i Braće Jugovića,
  • od 13,00 do 14,00 časova – dio naselja Dragočaj;
  • od 09,00 do 14,00 časova – dijelovi ulica Jovana Raškovića i Ložioničke, te dio naselja Bukvalek.

Vodovod – snabdijevanje grada vodom jutros je uredno, a kvalitet isporučene vode zadovoljava odredbe pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

Obavještenja:

  • danas će biti nastavljeno priključivanje novoizgrađenih cjevovoda u naselju Priječani, što će u vremenu od 8.00 do 18.00 časova, dovoditi do privremenog prekida vodosnabdijevanja potrošača u naseljima: Priječani, Slatina i Šušnjari.
  • zbog radova na cjevovodu u Ulici Prvog krajiškog proleterskog bataljona, u vremenu od 9.00 do 18.00 časova, privremeno će biti prekinuto vodosnabdijevanje potrošača u dijelu navedene ulice;
  • zbog radova na cjevovodu u Ulici Boška Tošića, u vremenu od 9.00 do 12.00 časova, privremeno će biti prekinuto vodosnabdijevanje potrošača u dijelu ove ulice.

Prognoza vremena RHMZ – jutro s malom do umjerenom oblačnošću i hladno. Moguć je i slab mraz, a pri dizanju sunca sumaglica i magla oko rijeka. Tokom dana sa sunčanim intervalima i sunčano, te prohladno. Jutarnja temperatura vazduha od -1°C, a maksimalna dnevna oko 10°C.

IZVJEŠTAJI DEŽURNIH SLUŽBI ZA 3/4. NOVEMBAR 2016. GODINE 

Centar javne bezbjednosti Banja Luka – evidentirana su dva krivična djela. Javni red i mir nije narušavan.  Dogodilo se šest saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedno lice teže povrijeđeno, dok je jedno lice zadobilo lakše povrede.

 

Comments

comments