Banjaluka: Konkurs za stipendiju Grada otvoren do petka

Do petka, 11. novembra studenti mogu predati zahtjev za stipendiju Grada Banja Luka. Prema raspisanom konkursu, studenti mogu konkurisati za tri vrste stipendija, i to: prema socijalnom statusu, za deficitarna zanimanja i stipendiju za uspjeh na studiju.

Obrasci za podnošenje zahtjeva za stipendiju, mogu se preuzeti ispred Prijemne kancelarije u Gradskoj upravi (pretinac broj 64), a nalaze se i na internet stranici Grada Banja Luka. Prijave na konkurs, sa potrebnom dokumentacijom, dostavljaju se Odjeljenju za društvene djelatnosti, Gradske uprave, putem Prijemne kancelarije.
Za dodatna pojašnjenja, zainteresovani se mogu obratiti i putem telefonskog broja: 051/244-444 lokal 706, ili direktno u kancelariju broj 23.

Visina stipendija za studente prema socijalnom statusu i stipendije za uspjeh na studiju iznosi 130 KM, a za deficitarna zanimanja 250 KM.
U školskoj 2015/2016. godini Grad Banja Luka stipendirao je 361 studenta, za koje će zadnja deseta po redu stipendija biti uplaćena do kraja ove sedmice.

Kompletan konkurs i obrazac možete preuzeti ovdje.

 

 

Comments

comments